Paddenstoelenkaviaar met krokante salie

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (9 stemmen, gemiddeld: 3,67 v/d 5)
Loading...

paddenstoelenkaviaar_met_krokante_salieIngrediënten voor 8 personen:

  • 50 g shiitakepaddenstoelen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel Japanse sojasaus
  • 1 zakje verse Italiaanse kruiden (20 g) of 8 blaadjes verse salie

Bereiding:

  1. Snijd de shiitakes in kleine blokjes. Verhit een halve eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de shiitakes bruin.
  2. Schep de shiitakes in een schaal en breng op smaak met sojasaus en peper.
  3. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak hierin de salieblaadjes krokant.
  4. Leg acht eetlepels klaar. Verdeel de paddestoelenkaviaar over de lepels en leg op elke lepel een blaadje salie (dit zijn de takjes met de zachtgroene, grote fluweelachtige blaadjes uit het zakje Italiaanse kruiden).

Bron: Allerhande 13 – 2006
Bereidingstijd: 15 minuten
Voedingswaarde per persoon: 55 kilocalorieën

Deel dit bericht ...
FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailWhatsAppDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Detail weergeven

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten