Vijgen met kaas en crema di balsamico

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (Nog geen beoordeling)
Loading...

vijgen_met_balsamicodressingIngrediënten voor 8 personen:

  • 2 verse vijgen
  • 50 gram pittige geraspte kaas (bv. grana padano), in schilfers
  • enkele druppels crema di balsamico (Ca’ del cristo, flesje 250 ml)

Bereiding:

  1. Snijd elke vijg in vier partjes. Leg acht eetlepels klaar.
  2. Leg op elke lepel een partje vijg en enkele schilfers kaas.
  3. Druppel er wat crema di balsamico over.
Bron: Allerhande 13 – 2006
Bereidingstijd: 5 minuten
Voedingswaarde per persoon: 35 kilocalorieën
Deel dit bericht ...
FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailWhatsAppDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

5 Reacties

  1. tomm schreef:

    lekker hapje ik kom het heel toevallig tegen… maar ik heb het wel is vaker gemaakt, heel lekker als je de vijjg even een tikje in de oven geeft, op ong. 180 graden, tot hij gaar/warm is dan gorgonzola erop en nog heel even dat de gorgonzola licht gesmolten is, echt heerlijk

  2. Pieter schreef:

    Lekker hapje… simpel en snel klaar!

  3. Rik schreef:

    Als de vijg niet gekookt of geconfeit is , kan men de schil niet eten!
    Rik uit Retie

  4. De Tuyn der Smaecken schreef:

    Ja loesewies.

    Ontschillen is onnodig.
    Bovendien komt het de smaak ten goede.

  5. loesewies schreef:

    wordt de schil meegegeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Detail weergeven

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten