Ingrediënten voor 24 stuks:
- 24 champignons
- 100 gram boter
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje peterselie
- peper en zout
- 100 gram garnalen
Bereiding:
- Borstel de champignons schoon en haal voorzichtig de steeltjes eruit.
- Meng de boter, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, de uitgeperste knoflook, peper en zout door elkaar.
- Vul de champignons met een paar garnalen en het botermengsel en zet ze ca. 10 minuten onder de grill tot ze gaar zijn.
- Zet de champignons één voor één op een lepeltje en dien ze warm op.
Tips:
- Als u geen 24 lepels heeft kunt u dit gerecht ook in 2 of 3 etappes serveren.
Bron: * A la carte * Heerlijke vingerhapjes
Bereidingstijd: ca. 10 minuten (excl. grill-tijd)
Super zal ik gaan gebruiken bij kerst .recept is al afgedrukt !
zou ik dit ook met zalm kunnen maken?
heb afgelopen vrijdag deze gevulde champ klaar gemaakt een waar succes volgende keer willen ze het weer hebben en niet alleen de champ maar ook de omeletrolletjes met zalm en de broodrol met tomaten tapanade en eiersalde. echt aan te raden. super site dit.
bedankt
ziet er goed uit ik ga het maken voor kerst.
champignons zijn lekker bij een wildmenu.
bedankt
gemaakt voor een groep mensen allen vonden het heerlijk
ik heb dit al een paar maal gemaakt was iedere keer een groot succes
Ik ben op zoek naar hapjes voor bij sangria en zal dit een uitproberen
Vandaag met een verjaardag gemaakt,
heerlijk !
Iedereen vond het ook goed smaken