Espresso met kaneelijs

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (4 stemmen, gemiddeld: 4,75 v/d 5)
Loading...

Espresso met kaneelijsIngrediënten voor 8 personen:

  • kaneelijs
  • 4 kopjes espressokoffie
  • 8 eierdopjes of kleine glaasjes
  • meloenbolletjestang

Bereiding:

  1. Laat de eierdopjes in de vriezer in 30 minuten goed koud worden.
  2. Maak met de meloenbolletjestang/lepel 16 kleine bolletjes ijs. Doe in elk eierdopje 2 bolletjes kaneel ijs.
  3. Schenk er een beetje warme espressokoffie over en serveer direct.
Bron: Allerhande 4 – 2006
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Voedingswaarde per persoon: 70 kcal
Deel dit bericht ...
FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailWhatsAppDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Detail weergeven

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten