Garnalencocktail met tomaat

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (3 stemmen, gemiddeld: 3,33 v/d 5)
Loading...

Ingrediënten voor 12 personen:
  • 6 eetlepels Cocktailsaus (pot van D&L)
  • 2 eetlepel ongeklopte slagroom
  • ½ eetlepel citroensap
  • 150 gram Hollandse garnalen
  • 12 blaadjes sla voor de garnering
  • 1 tomaat
  • 12 toefjes dille

Bereiding:

  • Meng de cocktailsaus met de slagroom en de citroensap.
  • Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in blokjes.
  • Leg 12 eetlepels of amuselepels klaar. Leg op elke lepel een blaadje sla.
  • Verdeel de garnalen over de lepels. Schep op elke lepel een beetje saus.
  • Garneer met de blokjes tomaat en een toefje dille.

Tip:

  • Deze amuse kan ook in glaasje geserveerd worden.

Bron: Ken Noydens
Bereidingstijd: ca. 10 minuten

 

 

 

Deel dit bericht ...
FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailWhatsAppDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Detail weergeven

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten