Gevulde artisjokharten met tomaat en komkommer
door Lilian ·

Add to favorites |





(
4 stemmen, gemiddeld:
2,25 v/d 5)

Loading...
Ingrediënten voor 10 stuks:
- 10 artisjokbodems
- ¼ komkommer in kleine blokjes
- 1 vleestomaat, zaad verwijderd in kleine blokjes
- 2 eetlepesl pijnboompitten
- 125 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
- 10 sprietjes bieslook
Bereiding:
- Snijd de komkommer in kleine blokjes Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Laat een koekenpan met dikke bodem heet worden en rooster hierin de pijnboompitjes, neem ze uit de pan zodra ze licht kleuren en laat ze afkoelen op een bordje.
- Snijd indien nodig een schijfje van de onderkant van de artisjokbodems zodat deze rechtop blijven staan.
- Meng de tomaat en de komkommer door elkaar en vul hiermee de artisjokbodems.
- Verdeel de Boursin over de hapjes en garneer deze met pijnboompitjes en een sprietje bieslook.
Bron: www.boursin.nl
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
hallo.
hierbij een leuke/smakelijke variant.
neem een ei, kook het hard.
snij deze gepeld dwars op schijfjes zodat je een te vullen ronde ruimte op je bord krijgt.
vul deze (kleine) ruimte met garnalen coktail (niet te veel, het gaat om het “amuse effect”)
strooi daarover wat fijn gehakte bieslook.
klaar.
groetjes hans
lekker gerecht ik heb het ook al geprobeerd! ik zie graag nog meer gerechten!