Ingrediënten voor 8 personen:
- 2 grapefruits, dik geschild (oranje en witte schil)
- 1 eetlepel ketchup
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel sherry
- 1 bakje Hollandse garnalen (100 gram)
- 1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden
Bereiding:
- Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht.
- Meng de ketchup, mayonaise en sherry door de garnalen, breng op smaak met zout en peper, en verdeel over 8 glaasjes.
- Leg de grapefruitpartjes erop. Bestrooi met wat peterselie.
Tip:
- Deze amuse kunt u ook als lepelhapje maken.
Bron: Allerhande 13 – 2007
Bereidingstijd: ca. 15 minuten
Voedingswaarde per persoon: 40 kCal
echt heerlijk dit recept
lijkt me heerlij, ga ik met kerst proberen
Zeker zo lekker met echte “Chatca” crab
Rik uit Retie
Heerlijk ik heb het al uitgeprobeerd en het smaakt echt lekker
Hierbij geef ik echt een 8