Komkommer met kerriespread en garnaal
door Lilian ·

Add to favorites |





(
11 stemmen, gemiddeld:
2,45 v/d 5)

Loading...

Ingrediënten voor 10 stuks:
- 10 plakjes komkommer schuin gesneden, ½ cm dik
- 10 voorgekookte grote garnalen
- 1 theelepel kerriepoeder
- 80 gram Boursin Peper
- 10 toefjes peterselie
- versgemalen zwarte peper
Bereiding:
- Meng de kerriepoeder door de Boursin en doe het in een spuitzak.
- Leg de schijven komkommer op een schaal en spuit het Boursinmengsel op de schijven.
- Leg op elke schijf een garnaal en garneer het geheel met een snufje versgemalen peper en een toefje peterselie.
Bron: www.boursin.nl
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Mij lijkt het lekker ik ga het morgen uit testen op mijn gezin.
Ik hoop dat het ze smaak
Vr. Gr. L.
Ik ga het aankomende maandag uitprobeeren voor het restaurant bij school de overlaat ik laat het weten wat ze
Er van vonden 🙂
Ga het maken voor vanavond, tapa avond.
Lijkt me lekker !
Je moet de boursin niet erop smeren, maar met een spuitzak of iets dergelijks opspuiten.
lijkt me lekker,. als je de kmkommer een klein beetje uitholt dan blijft het er makkelijker op liggen.
Ik heb het met de kerst gemaakt. Het was zeker een verrassend hapje. Wel was het lastig om de boursin handig de komkommer erop te smeren. Maar dat zal wel een handigheid moeten worden.
Dit lijkt me heerlijk. Ga het komende vrijdag uitproberen.
Zal laten weten wat men ervan vond.
Wauw, dit lijkt me dus verrukkelijk!
Ik ga het op m’n familie ‘uitproberen’