Komkommer met kerriespread en garnaal

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (11 stemmen, gemiddeld: 2,45 v/d 5)
Loading...

komkommer met kerriespread en garnaal

Ingrediënten voor 10 stuks:

  • 10 plakjes komkommer schuin gesneden, ½ cm dik
  • 10 voorgekookte grote garnalen
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 80 gram Boursin Peper
  • 10 toefjes peterselie
  • versgemalen zwarte peper

Bereiding:

  1. Meng de kerriepoeder door de Boursin en doe het in een spuitzak.
  2. Leg de schijven komkommer op een schaal en spuit het Boursinmengsel op de schijven.
  3. Leg op elke schijf een garnaal en garneer het geheel met een snufje versgemalen peper en een toefje peterselie.
Bron: www.boursin.nl
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Deel dit bericht ...
FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailWhatsAppDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

8 Reacties

  1. L van S. schreef:

    Mij lijkt het lekker ik ga het morgen uit testen op mijn gezin.
    Ik hoop dat het ze smaak

    Vr. Gr. L.

  2. Jasper schreef:

    Ik ga het aankomende maandag uitprobeeren voor het restaurant bij school de overlaat ik laat het weten wat ze
    Er van vonden 🙂

  3. Gerr schreef:

    Ga het maken voor vanavond, tapa avond.
    Lijkt me lekker !

  4. Ingrid schreef:

    Je moet de boursin niet erop smeren, maar met een spuitzak of iets dergelijks opspuiten.

  5. lulu schreef:

    lijkt me lekker,. als je de kmkommer een klein beetje uitholt dan blijft het er makkelijker op liggen.

  6. Erika schreef:

    Ik heb het met de kerst gemaakt. Het was zeker een verrassend hapje. Wel was het lastig om de boursin handig de komkommer erop te smeren. Maar dat zal wel een handigheid moeten worden.

  7. Else Winnink schreef:

    Dit lijkt me heerlijk. Ga het komende vrijdag uitproberen.
    Zal laten weten wat men ervan vond.

  8. Carina schreef:

    Wauw, dit lijkt me dus verrukkelijk!
    Ik ga het op m’n familie ‘uitproberen’

Laat een reactie achter op Jasper Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Detail weergeven

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten