Een bijzondere combinatie van smaken, we proefden dit hapje bij een proeverij van een horeca-groothandel en waren direct verkocht!
Ingrediënten voor ca. 20 stuks:
- 1 pakje roggebroodsnacks
- 1 pot Kruidige stoofperenstroop (Frutesse)
- 100 gram paté
Bereiding:
- Besmeer de vierkantjes roggebrood met de stoofperenstroop en leg ze op een schaal.
- Schep op elke roggebroodje een stukje paté.
Tips:
Geen roggebroodsnacks in huis, je kunt ook vierkantjes snijden uit plakken roggebrood of met een borrelglaasje rondjes uit het roggebrood steken.
- Varieer met diverse soorten paté, bijvoorbeeld wildpaté of champignonpaté.
- Stoofperenstroop is een seizoensproduct en is alleen verkrijgbaar in de maanden september t/m maart. Deze stroop kan ook worden vervangen door appelstroop.
Perenstroop is nu gewoon te koop bij plus supermarkten, bij 4 overige eerder geweest, maar niet te koop. Een plus voor plus dus.
Bedankt voor het recept, ik ga dit maken met kerst
Ik kreeg van iemand een pot perenstroop uit belgie, daar schijnt het gewoon im de supermarkt te koop te zijn
Nu heb ik een heerlijk amuse recept