Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel
door Lilian ·

Add to favorites |





(
13 stemmen, gemiddeld:
2,54 v/d 5)

Loading...
Ingrediënten voor 8 personen:
- 4 plakjes rosbief
- ½ eetlepel mierikswortel
- 1 eetlepel zure room
- 50 gram gekookte biet, in piepkleine blokjes
Bereiding:
- Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de dubbelgevouwen plakjes op zodat er roosjes ontstaan.
- Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met zout en peper.
- Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat bieten blokjes en garneer met een schepje mierikswortelroom.
Bron: Allerhande 13 – 2005
Bereidingstijd: 15 minuten
Voedingswaarde per persoon: 15 kilocalorieën
Maak het nu al voor de 3e keer.
Heb hier veel complimenten over gekregen.
Erg lekker dus.
hoi, je kan i.p.v. rosbief ook rundercarpaccio nemen
gr. willy
Het is een uitstekend recept voor de warme zomeravond.
Leuke amuse welke ik ga maken met de kerst als tegenhanger voor de niet-visliefhebbers,
Alleen doe ik een klein beetje dressing door de bietjes, dan is het helemaal af.