Tonijnsteak met forelkaviaar

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (8 stemmen, gemiddeld: 3,75 v/d 5)
Loading...

Tonijnsteak met forelkaviaarIngrediënten voor 8 personen:

  • 1 tonijnsteak (150 gram)
  • 1 eetlepel olijfolie met citroenaroma (Monini)
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 eetlepels foreleieren (potje 50 gram)
  • 2 takjes peterselie
  • grillpan

Bereiding:

  1. Verhit de grillpan. Bestrijk de tonijnsteak dun met olie en gril die 1 minuut per kant in de grillpan.
  2. Leg acht eetlepels klaar. Snijd de steak met een scherp mes in acht plakjes en rol elk plakje op.
  3. Besprenkel ieder rolletje met wat limoensap en leg er een mespunt foreleitjes op. Leg de steakrolletjes op lepels en garneer met een blaadje peterselie.
Bron: Allerhande 13 – 2006
Bereidingstijd: 10 minuten
Voedingswaarde per persoon: 46 kilocalorieën
Deel dit bericht ...
FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailWhatsAppDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Detail weergeven

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten