Tonijnsteak met forelkaviaar
door Lilian ·

Add to favorites |





(
8 stemmen, gemiddeld:
3,75 v/d 5)

Loading...
Ingrediënten voor 8 personen:
- 1 tonijnsteak (150 gram)
- 1 eetlepel olijfolie met citroenaroma (Monini)
- 1 eetlepel limoensap
- 2 eetlepels foreleieren (potje 50 gram)
- 2 takjes peterselie
- grillpan
Bereiding:
- Verhit de grillpan. Bestrijk de tonijnsteak dun met olie en gril die 1 minuut per kant in de grillpan.
- Leg acht eetlepels klaar. Snijd de steak met een scherp mes in acht plakjes en rol elk plakje op.
- Besprenkel ieder rolletje met wat limoensap en leg er een mespunt foreleitjes op. Leg de steakrolletjes op lepels en garneer met een blaadje peterselie.
Bron: Allerhande 13 – 2006
Bereidingstijd: 10 minuten
Voedingswaarde per persoon: 46 kilocalorieën
Recente reacties